nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Leiden.nl: Gerard Bol - Spraakmaker

11 maart 2016


Afscheid nemen is herdenken en herinneren. Dat moment is er één keer in een mensenleven en dan moet je het gelijk goed doen. In de voorbereiding en bij het afscheid geef ik vorm aan het afscheid van uw overleden dierbare wat u voor ogen had.

In alles denk ik met u mee. Met uw instemming is er zeker ook ruimte voor andere inbreng bij het afscheid. Goed afscheid nemen is bouwen aan herinneringen.


Je kan kracht en steun vinden in je geloof, wat zich laat vertalen in de uitvaartdienst. Er zijn ook mensen die dat geloof niet, of niet meer, hebben. Een afscheidsbijeenkomst op maat is dan ook heel belangrijk. Elke mens is immers bijzonder en maakt zijn of haar eigen levensreis.


Elke uitvaart is voor mij bijzonder. Samen afscheid nemen met de juiste woorden, muziek, een persoonlijke toespraak, symbolen die deel uitmaakten van het geleide leven en stiltemomenten is loslaten wat dierbaar is en bouwen aan blijvende herinneringen.
Als uitvaartspreker ben ik zeker anders dan anderen, met een inspirerende boodschap met een eigen geluid. De sleutelwoorden bij mijn diensten zijn: maatwerk, uniek en een stem die iedereen boeit en bindt. Ik leid ook herdenkingsbijeenkomsten voor nabestaanden in opdracht van uitvaartverzorgers.

Mooie herinneringen zijn als zonnestralen op een donkere dag

Contactgegevens:

Contactgegevens:

Bezoek- en postadres:
Zeewinde 25
2224GL Katwijk

E-mail: info@gerardbol.nl
Web: http://www.gerardbol.nl
Telefoon: 071-4032443
Mobiel: 06-36316703

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE