nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Leiden.nl: Fontein Ontruimingen

4 februari 2016


Na een overlijden wacht de nabestaanden vaak de taak de woning te ontruimen. Een zware taak, zowel fysiek als ook geestelijk.
Als nabestaande bent u echter niet altijd in de gelegenheid dit zelf te doen. Fontein Ontruimingen begrijpt dat als geen ander en biedt in zo’n situatie de uitkomst.

Fontein Ontruimingen is een klein en professioneel bedrijf, geleid door Jona Fontein. Persoonlijke service en betrokkenheid staan voorop.

Wij nemen u de zorg met betrekking tot het ontruimen van de woning volledig uit handen en bieden u een passende oplossing, geheel naar uw wensen. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig en discreet te werk bij het ontruimen van het huis. U wilt immers dat uw wensen en de inboedel van de overledene met zorg en respect behandeld worden.


Fontein Ontruimingen onderzoekt en scheidt de inboedel nauwkeurig Bruikbare spullen vervoeren we t naar familie als dit wenselijk is. Wat hergebruikt kan worden, voeren we apart af. Waardevolle zaken kunnen worden geveild, ingekocht of in een opslagruimte worden geplaatst. Onbruikbare spullen en afval worden op verantwoorde wijze verwerkt.


Wij zijn gespecialiseerd in woningontruiming van huurwoningen en garanderen een probleemloze oplevering richting de verhuurder. Ook voor het ontruimen van een koopwoning bent u bij ons aan het juiste adres en bent u verzekerd van een net, schoon en goed verkoopbaar huis.
Indien gewenst stemmen wij de werkzaamheden af met de verhuurder, notaris, volgende bewoner of de makelaar, zodat u ook daar geen omkijken meer naar hebt.


Kiest u voor Fontein Ontruimingen, dan kiest u voor een zorgeloze, discrete dienstverlening met een persoonlijke benadering en 1 aanspreekpunt: Jona Fontein. Jona komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Contact

Bezoekadres:
Doctor van Noortstraat 94
2266ha Leidschendam

Postadres:
Doctor van Noortstraat 94
2266ha Leidschendam

Web: https://www.fontein-ontruimingen.nl
E-mail: info@fontein-ontruimingen.nl
Telefoon : 071-5804749

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE