Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw op Uitvaart-Deventer.nl: Monuta Spaans

donderdag 16 juni 2016

Monuta Spaans is al jaren een begrip in Deventer op het gebied van uitvaartzorg. Monuta Spaans kent drie vaste uitvaartverzorgers: Maroesjcha Branderhorst. Liane Smit en Wilco Leukenhaus. Zo hebben nabestaanden altijd te maken met een vertrouwd gezicht.

Wilco, Maroesjcha en Liane hebben vele jaren ervaring en zijn goed bekend in Deventer. Wilco: “Maroesjcha en ik zijn beiden ooit gestart als uitvaartverzorger bij een familiebedrijf in Deventer. Daar hebben we alle facetten van het vak doorlopen, van laatste verzorging tot aan het regelen van de catering. Bij Monuta Spaans kunnen wij al die ervaring combineren met onze passie, het steunen van nabestaanden. Doordat we al zo lang verbonden zijn aan Deventer, kennen we de mensen, de cultuur en de lokale gebruiken. Ook zijn we bekend met de vele mogelijkheden van bijvoorbeeld afscheidslocaties, producten en diensten die passen bij het leven van iemand. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op de wensen en behoeften van nabestaanden.”

Maroesjcha vult aan: “Als iemand van wie je houdt komt te overlijden dan moeten er in een korte, vaak emotionele tijd veel praktische zaken geregeld worden rondom het afscheid. Als nabestaande heb je het dan al moeilijk genoeg. Je wilt dan een vertrouwd gezicht, iemand die je ondersteund op precies die punten waar je behoefte aan hebt. Doordat Wilco, Liane en ik de vaste uitvaartverzorgers van Monuta Spaans zijn, hebben nabestaanden altijd met één van ons te maken. Dat maakt het toegankelijk en vertrouwd. Bovendien staan we 24 uur per dag voor de familie klaar.”

Kennismaken

Wilt u kennismaken met Wilco, Liane en Maroesjcha, een vrijblijvend gesprek over uw wensen rondom het afscheid of een rondleiding in het uitvaartcentrum van Monuta Spaans? Neem dan contact op via 0570-620490.

Contact

Bezoek- en postadres:
Mr. H.F. de Boerlaan 63A
7417DD Deventer

E-mail: deventer@monuta.nl
Web: https://www.monuta.nl/vestiging/deventer/
Telefoon: 0570-620 490

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder