nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Deventer.nl: De Deventer Steenhouwerij

16 juni 2016


Wij werken graag op een persoonlijke wijze met onze klanten samen. Het is uw keuze, uw dierbare, uw laatste gift die u kunt doen aan uw dierbare overledene. Deze moet goed zijn, en u moet met een goed gevoel onze showroom uitstappen.

Ons bedrijf is laagdrempelig, vriendelijk en transparant. U wordt altijd geholpen door dezelfde persoon, van het begin traject tot het einde.


Wij maken ons grafwerk het liefst zelf, uitsluitend met de beste kwaliteit natuursteen. Dit houdt meestal in dat het materiaal ruw gezaagd bij ons binnen komt, en wij deze verder bewerken. Eén van de voordelen hiervan is dat onze grafwerken veel duurzamer zijn dan die van steenhouwers die kant en klaar werk verkopen. Het afwerken van het grafwerk is door eigen handen gedaan, en absoluut vrij van kinderarbeid of barre werkomstandigheden in Aziatische landen.


Tevens bent u bij ons in tegenstelling tot bij een kant-en-klaar verkoop zeker van het feit dat alles precies zo wordt zoals u zelf hebt opgetekend. Bij het bestellen van kant en klaar werk, bent u afhankelijk van diverse factoren. Begrijpt de verkoper wat u bedoelt? Begrijpt de importeur wat de verkoper bedoeld? En begrijpt de steenhouwer in Azië wat de importeur bedoeld? Bij ons wordt alles onder 1 dak geregeld en bent u op een bepaald punt in het proces zelfs nodig om zelf de vormen af te komen tekenen. Bestelt u toch ‘kant en klaar-werk’, dan geven wij u de absolute garantie dat wij zaken doen met een importeur die met kinderarbeidsvrije fabrieken samenwerkt. Indien gewenst ontvangt u een complete foto reportage over het maak-proces en bent u (evt. met familie) ten alle tijden welkom om even binnen te springen om het werk te bekijken. Wij hebben tot dusver al diverse families gehad die meerdere keren langs komen om het gehele proces van nabij te volgen.


Voor ons is een grafmonument of urn geen voorwerp, het gaat ons om het gevoel van de nabestaanden en het in ere houden van de overledene. Kortom: Naast onze productieve functie bieden wij nog één belangrijke dienstverlening: Luisteren en mogelijk zelfs meewerken aan de verwerking van uw verlies. Naast graf- en urnmonumenten leveren wij ook assieraden en diverse gedenkobjecten. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Contact

Bezoek- en postadres:
Arnhemstraat 6
7418CL Deventer

E-mail: info@ddsh.nl
Web: http://www.ddsh.nl/
Telefoon: 0570-605954

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >