nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Arnhem.nl: Johan Uitvaartzorg

17 augustus 2015


Wanneer een dierbare overlijdt kan het zijn alsof de wereld voor u even stil staat. Op hetzelfde moment moet er ineens wel veel geregeld worden, waaronder een uitvaart en een waardig afscheid van uw dierbare. Tijdens een moeilijke periode in uw leven neem ik u graag die zorg uit handen en kan ik u op persoonlijke en passende wijze adviseren.

Veel is bespreekbaar en elke uitvaart is maatwerk. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. Graag denk ik als uw adviseur mee over de mogelijkheden passend bij uw wensen en het beschikbare budget.

Samenwerking

Zelfs als u elders een natura- of kapitaalverzekering hebt afgesloten, regel ik in samenwerking met het Memorarium de complete uitvaart voor u. Hiervoor hebben wij overzichtelijke pakketten voor u samengesteld, met een betaalbare en transparante prijs. U vindt deze pakketten op de website www.memorarium.nl

Bel bij een overlijden of voor informatie Johan Uitvaartzorg Telefoon: 06 10 12 22 05, dag en nacht bereikbaar en ook in het weekend. Maar u kunt mij ook ontmoeten tijdens de openingsuren van het Memorarium Gelderland voor een persoonlijk gesprek.

Gevestigd in het Memorarium Gelderland
Verlengde Hoflaan 74, 6822ED Arnhem


Contactgegevens

Bezoekadres
Verlengde Hoflaan 74
6822ED Arnhem

Postadres
Verlengde Hoflaan 74
6822ED Arnhem

E-mail: info@johanuitvaartzorg.nl
Web: www.johanuitvaartzorg.nl
Mobiel: 06-10122205

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE