nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Amersfoort.nl: Schulp Uitvaarten (Amersfoort)

8 februari 2017


Ukediene van Schulp

Schulp Uitvaart voor uw persoonlijke uitvaart in de regio Amersfoort

"Werken vanuit passie en zingeving geeft energie, opent en is voedend". Van daaruit ontstaan betekenisvolle ontmoetingen tijdens het begeleiden van de uitvaart. "Liefde en respect" als basisgevoel en grondhouding, staat bij Ukediene van Schulp Uitvaart centraal en van daaruit krijgt een uitvaart vorm en betekenis.

Stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding

De stervende staat op het meest kwetsbare punt in zijn leven en heeft al jouw vaardigheden, fijngevoeligheid, al jouw warmte en mededogen nodig. Luister en ontvang in een open en kalme stilte dat ervoor zorgt dat de stervende zich geaccepteerd voelt. Zo help je de stervende in contact te komen met zijn eigen bronnen, waar kracht, geloof, vertrouwen en spiritualiteit schuilen. Immers, iedereen heeft zijn eigen levenswijsheid.

Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Een uitvaart krijgt door de creƫrende en inspirerende werkwijze van Ukediene een unieke vorm. Een vorm waarin de levenswijze van de overledenen en diens naasten weerspiegeld wordt. Ze werkt vanuit haar authentieke stijl en vanuit haar passie en diepste zingeving. Ze weet waar ze voor staan en dat geeft vertrouwen, is geloofwaardig en waarachtig.

Kenmerkend aan Ukediene is dat zij een werkwijze hanteert die uitnodigt om een betekenisvol verlies te transformeren tot ene waardevol leven met een gemis.

Bijzondere combinatie

Bijzondere combinatie

Ukediene ervaart dat in de fase van liefdevolle stervensbegeleiding een sfeer ontstaat van ruimte, zachtheid, liefde, openheid en mededogen. Dit ziet zij niet alleen bij de stervenden gebeuren, maar ook bij geliefden, naasten en familie.

Door de aanwezigheid van Ukediene bij zowel het stervensproces alsook bij de uitvaart, blijft de kracht -met alle gevoelens en emoties die geopend zijn- ook tijdens het regelen van de uitvaart behouden.

Een natuurlijk en organisch proces waarbij stervenden, geliefden, naasten en familie centraal staan.

Contactgegevens

Bezoek- en postadres:
Het Langhuis 4
3823JM Amersfoort

E-mail: ukediene@schulpuitvaarten.nl
Web: http://www.schulpuitvaarten.nl
Mobiel: 06 37438786 of 033 4554212

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE