nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Amersfoort.nl: Kisner en Van der Waarde

Rust, aandacht en maatwerk kenmerken onze dienstverlening.

21 januari 2015


Joost Kisner en Matthijs van der Waarde zijn jarenlang collega's geweest. Werkend vanuit dezelfde gedrevenheid en passie kozen zij ervoor om een particuliere en onafhankelijke uitvaartonderneming op te richten.

Het verlies van een dierbare markeert voor de nabestaanden het begin van een veranderd leven; zonder degene die men moet loslaten. Samen werken wij aan een afscheid waarin u zichzelf en uw dierbare herkent en waarin u zich getroost voelt. We staan graag als partner naast u en lopen met u mee in uw tempo.


Wij luisteren en denken mee over een afscheid dat voor u als nabestaande waardevol is en waarin u de overledene kunt herkennen. Hier is tijd voor nodig en daarom hoeft niet alles in één gesprek geregeld te worden.

Contact
Kantoor: Huize Paaslo

Contact

Bezoekadres:
Utrechtseweg 154
3818ES Amersfoort

Postadres:
Utrechtseweg 154
3818ES Amersfoort

E-mail: info@kisnerenvanderwaarde.nl
Web: www.kisnerenvanderwaarde.nl
Telefoon: 033 - 4631390

Reageer op dit artikel

Reacties:


20 juni 2020 om 9:47

Netty Ruijgh - Meijers

Jullie doen a.s. dinsdag de begrafenis/crematie? van Paul Staats. Wij van Waterlijn en het koor van Paul vormen een erehaag tussen Timorstraat en viaduct Leusderweg. wij zijn om 13.15 uur aanwezig. Dit op verzoek van dochter Rianne. Kunnen jullie het filmen vanuit de auto?


12 mei 2017 om 10:43

Ineke Ruiter

Na het overlijden van mijn vader hebben wij als kinderen eerst contact in het weekend gehad met Joost Kisner en vervolgens met Matthijs van der Waarde, beide contacten verliepen - ondanks de droevige omstandigheden - uiterst plezierig. Zij denken met je mee, geven op een prettige manier adviezen, nemen je veel werk uit handen en ook tijdens de afscheidsdienst en de begrafenis zijn zij op een onopvallende, maar bijzonder prettige manier aanwezig. Niets dan lof!


8 mei 2017 om 16:46

Caroline Koopmans

Als familie hebben wij het genoegen gehad om met Joost Kisner te werken na het overlijden van mijn moeder. In zo'n verdrietige periode van rouw nam hij een enorme zorg van ons af. Denk alleen maar aan de formulieren die ingevuld moeten worden, en meldingen bij officiële instanties! Joost kwam op huis bezoek en hij paste zich aan aan de situatie zoals die zich voordeed bij ons. Vanaf de eerste ontmoeting met Joost hadden wij het volste vertrouwen dat de uitvaart en begrafenis voor mijn moeder in de juiste smaak en stijl zou verlopen. Ook van bezoekers hebben wij niets dan lof ontvangen. Dank je wel Joost voor de verzorging en prettige samenwerking.


6 november 2016 om 19:35

Christy Veltman

Goedenavond ik heb een vraag. Mijn moeder van 90 ligt op sterven. Ze heeft een uitvaart verzekering van de Dela.
Ik kreeg vandaag van de verzorging van mijn moeder jullie naam door. Zij vertelde hele goede ervaring met jullie te hebben. Maar als mijn moeder een verzekering bij de Dela heeft kunnen we dan ook van jullie diensten gebruik maken.
Mvg Christy Veltman


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE