nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op GroeneUitvaart.nl: Natuurbegraafplaats Den en Rust (Bilthoven)

10 december 2012


Een graf op Natuurbegraafplaats Den en Rust betekent eeuwigdurende rust in de schoonheid van de natuur. Op een plek die bij u past. Bijvoorbeeld onder die mooie oude den of juist op die lichte, open plek waar de zon zo mooi door de bomen schijnt.

Op de natuurbegraafplaats komen dood en leven in harmonie samen. Begraven in een biologisch afbreekbare kist of urn, wordt uw lichaam onderdeel van de natuur. Zo kan uit de dood nieuw leven ontstaan: een mooie gedachte.

Duurzaam begraven

Natuurbegraven is respect voor de natuurlijke balans in het natuurgebied. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een urn of kist van makkelijk afbreekbare materialen.

Bovendien draagt u rechtstreeks bij aan behoud en de ontwikkeling van natuurgebieden in de regio: voor ieder graf gaat een bedrag naar Het Utrechts Landschap, een stichting die zich al decennia lang onophoudelijk inzet voor de natuur.

Geen grote grafmonumenten

Uw laatste rustplaats wordt vanzelf weer onderdeel van de natuur. Daarbij past geen grafsteen, maar eventueel een kleine markering met uw naam.

Bij Natuurbegraafplaats Den en Rust kunt u kiezen uit twee opties: een schijf van versteend hout of een cortenstalen zuiltje. Deze gedenktekens gaan mooi op in het landschap zodat het bosrijke karakter van het natuurgebied gewaarborgd blijft.


Eeuwige grafrust

Op Natuurbegraafplaats Den en Rust, een natuurgebied van Het Utrechts Landschap, kiest u zelf de plek voor uw laatste rustplaats. De graven zullen eeuwig bestaan vanwege de beschermde status van het natuurgebied.

Alles in één keer geregeld

U hoeft de graven nooit meer te verlengen of kosten voor grafonderhoud te voldoen. Wanneer u het graf koopt zijn er enkel nog kosten voor het graven van het graf op de dag van de begrafenis. De aanschaf van één van de twee toegestane gedenkteken is optioneel.

U heeft alles is in één keer goed geregeld; een gerust gevoel voor u en uw nabestaanden.

Meer informatie

Voor meer informatie, kijk op de website http://www.natuurbegraafplaatsdenenrust.nl. Wilt u een persoonlijk gesprek? Bel dan naar 030-228 58 84

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >