nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw onderzoek ‘Kerkhofmoord’ Roermond

27 maart 2019

Wie heeft op 22 juli 2003 de toen 75-jarige Piet Mergelsberg aangevallen toen hij een bezoek bracht aan het graf van zijn overleden vrouw? Mergelsberg is met een zwaar voorwerp op zijn hoofd geslagen. Een paar dagen na de aanval overleed hij aan zijn verwondingen. De Hoofdofficier van Justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die deze zaak alsnog oplost.

Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan de moord die werd gepleegd op begraafplaats Tussen de Bergen in Roermond. Het was destijds een warme zomeravond en daarom gaat de politie ervan uit dat er meerdere mensen op de begraafplaats aanwezig waren. Piet Mergelsberg stond te bidden bij het graf van zijn vrouw toen hij plotseling werd aangevallen. Aan een man en een vrouw die Mergelsberg kort na de aanval aantroffen vertelde hij dat hij meerdere keren op zijn hoofd was geslagen met een hard voorwerp.

Na de aanval bleek de portemonnee van Piet Mergelsberg te zijn gestolen. De politie hoopt dat na al die jaren nu iemand op staat die de recherche alsnog op het spoor kan zetten van de dader. Heeft u informatie of tips over deze zaak, neem dan contact op met de politie.

Limburg: 0800-6070(gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000(gratis)
Team Nationale Inlichtingen: 079-3458999(gratis)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >