nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw nummer Vakblad Uitvaart

26 april 2022

Frisse ideeën
Cover Vakblad Uitvaart mei 2022

Met aandacht voor het wel/niet doorberekenen van prijsstijgingen, hoe er wordt omgegaan met problemen rondom de exploitatie van begraafplaatsen én een uitgebreid interview met scheidend BGNU- directeur Heidi van Haastert verschijnt deze week het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart. Verder aandacht voor onder meer de podcast Grafzaken, een Netflix-serie en een achtergrondartikel over grensoverschrijdend gedrag.

Frisse ideeën

In het nieuwe nummer tevens het tweede deel in de serie over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de uitvaartbranche. Dit keer over ‘stoppers’. Ook sprak de redactie met TU Delft studenten die op verzoek van uitvaartonderneming Eer & Volharding hebben nagedacht om resomeren maatschappelijk geaccepteerd te krijgen. “Jongeren hebben frisse ideeën, gaan onbevangen aan de slag en brengen nieuw elan.”

Inhoud Vakblad Uitvaart 4/2022

Verder naast de gebruikelijke rubrieken en columns onder meer aandacht voor:

 • Video in het mortuarium gaat viral
 • Bijzondere begraafplaats: Russisches Gedankmal Schönholzerheide ontworpen om te imponeren
 • De Week van Inge de Graaf, oprichter Stichting Vaarwens

  Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

  Vakblad Uitvaart – PE Punten

  Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is hét onafhankelijke, toonaangevende en meest gelezen vakblad voor uitvaartprofessionals. Het geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: 1 PE punt per editie, met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

 • Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >