nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw: Leergang Rouwen voor beginners; over verlies bij kinderen en jongeren

9 september 2005

In het voorjaar van 2006 start een nieuwe leergang die zich speciaal richt op rouw bij kinderen en jongeren (0-20 jaar): Rouwen voor beginners. De titel is gekozen omdat kinderen en jongeren aan het begin van het leven staan en tegelijk slaat beginners ook op het feit dat niemand ooit ervaren raakt in rouwen; het is altijd weer anders en bij iedere verlieservaring moet je weer opnieuw beginnen. De leergang is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in onderwijs, jeugdzorg, nazorg bij uitvaarten, hospices, pastoraal werk, pedagogische medewerkers, kinderpsychologen, groepsleiding bij peuterspeelzalen en kinderopvang enz.

De leergang bestaat uit zes tweedaagse blokken met avondprogramma (in totaal 15 dagen). Drie blokken vinden in het voorjaar van 2006 plaats, de ander drie blokken na de zomervakantie van 2006. Opleiders zijn Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten.
Meer informatie en het aanmeldingsformulier is te vinden onder het kopje scholing van www.in-de-wolken.nl. Verdere informatie: 040-2260450 en info@in-de-wolken.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >