nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw in de regio: uitvaartzorg Monuta Jacqueline Reijers

17 maart 2014


Op 17 maart 2014 start Jacqueline Reijers als franchisenemer van Monuta in de regio
Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rijnwaarden en omgeving. Met haar jarenlange ervaring als professioneel ceremoniespreker en uitvaartbegeleider kent zij het belang van een persoonlijk afscheid. Jacqueline: “Het afscheid moet passen bij het leven van de overledene. Mijn doel is om van dat unieke leven een gevoelig levensportret te maken.”

Jacqueline, zelf afkomstig uit Duiven, is geen onbekende in de regio. Sinds een aantal jaar is zij naast professioneel ceremoniespreker ook uitvaartverzorger. Nu start ze haar eigen onderneming als franchisenemer van Monuta. Jacqueline staat bekend om haar inlevend vermogen en kwaliteit van persoonlijke en buitengewone uitvaartplechtigheden.

Jacqueline: “Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een mooi afscheid dat past bij het leven van de overleden dierbare. Door persoonlijk contact met de nabestaanden wordt de uitvaart een weerspiegeling van de wijze waarop de overledene heeft geleefd. De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal in de uitvaarten die ik verzorg. Een goed afscheid biedt niet alleen troost voor het onmetelijke verdriet, maar vormt ook een onuitwisbare herinnering voor later. Wij weten hoe moeilijk nabestaanden het hebben na een overlijden. In een korte, emotionele periode moet veel worden geregeld. Door praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Wij zijn daarom vanaf het allereerste moment aanwezig om de nabestaanden te begeleiden naar een mooie en bijzondere uitvaartplechtigheid.”

Bij Monuta Jacqueline Reijers kunt u terecht met alle uitvaartverzekeringen, maar ook als u niet verzekerd bent. U kunt vertrouwen op heldere afspraken en volledige transparantie over kosten. Voor meer informatie of het melden van een overlijden kunt u contact opnemen met Monuta Jacqueline Reijers:
Vossendel 2
6923 SB Groessen
telefoon: 0316 284368
www.monutajacquelinereijers.nl
info@monutajacquelinereijers.nl

Monuta Jacqueline Reijers verzorgt uitvaarten in het gebied Zevenaar, Giesbeek, Angerlo, Lathum, Babberich, Lobith, Aerdt, Tolkamer, Spijk, Herwen, Pannerden, Duiven, Groessen, Loo en Westervoort. Woont u niet in deze omgeving, maar wilt u toch graag dat Jacqueline Reijers de uitvaart verzorgt? Dat kan. Op verzoek verzorgt zij ook buiten dit gebied de uitvaart van uw dierbare met evenveel persoonlijke zorg en aandacht.

Over Monuta

Monuta is een landelijke uitvaartverzorger en -verzekeraar met 120 vestigingen en ruim 1,2 miljoen verzekerden. Monuta heeft ruim 90 jaar ervaring en weet daarom hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na een overlijden. In een korte en emotionele periode moet veel worden geregeld. Door vooral praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Zo is Monuta de steun bij iedere uitvaart. Nabestaanden hebben het tenslotte al moeilijk genoeg.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >