nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw in Baarn: Afscheidshuis de herberg van paulus

8 december 2017

24 uur per dag zoals thuis

Op zaterdag 16 december opent burgemeester Mark Roëll om 12.00 uur het Afscheidshuis de herberg van paulus in het souterrain van de Herberg van Paulus in Baarn. Een unieke, mooie, sfeervolle plek om van een dierbare afscheid te nemen.

24 uur per dag zoals thuis

Het Afscheidshuis is huiselijk, warm en stijlvol ingericht. Er is een sfeervolle huiskamer met pantry en twee opbaarkamers, waar nabestaanden samen met familie en vrienden in geborgenheid kunnen toeleven naar het definitieve afscheid. U kunt met een eigen sleutel 24 uur per dag terecht in het Afscheidshuis waar u tot aan de uitvaart zo vaak kunt komen als u wil, op ieder gewenst moment.

Persoonlijk afscheid

Het Afscheidshuis is een initiatief van Monuta Ellen Spierenburg en uitvaartverzorging A. van Pijpen. Beide Baarnse uitvaartondernemingen wijden zich met hart en ziel aan hun missie persoonlijke en respectvolle uitvaarten te verzorgen, afgestemd op de wensen en gevoelens van de nabestaanden. Daarin past het aanbieden van deze persoonlijke manier van afscheid nemen, precies zoals u dat thuis zou kunnen doen. Niet alleen cliënten van Monuta Ellen Spierenburg en uitvaartverzorging A. van Pijpen kunnen het Afscheidshuis gebruiken, ook de cliënten van collega-ondernemers zijn welkom.

Opening en open huis

U bent van harte welkom bij de opening aanwezig te zijn en een kijkje te komen nemen tijdens het open huis.

Datum : zaterdag 16 december 2017
Tijdstip: 12.00 uur – 17.00 uur
Adres : Afscheidshuis De Herberg van Paulus
Stationsweg 16 in Baarn

Reageer op dit artikel

Reacties:


14 december 2017 om 7:21

Marten Martens

Is een enorme aanwinst voor Baarn, de beiden initiatiefnemers zijn echte professionals. Ook de plek is enorm goed gekozen, midden in het centrum. Wens beide bedrijven heel veel succes.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE