nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw: de uitvaarttruck (Update- video)

16 maart 2010


Het regent vernieuwingen in de branche de laatste tijd: de wollen kist, de bamboe kist, bijzondere kinderkistjes. Maar nu dus een primeur op vervoersgebied: de uitvaarttruck.

De truck is er voor iedereen die zijn laatste tocht graag in een echte truck wil maken. Bijvoorbeeld omdat u in uw leven heeft gewerkt in de sector transport en logistiek. Of omdat u zich aangetrokken voelt tot een laatste tocht in een transportmiddel dat bij u past. En bent u wel gecharmeerd van een uitvaart per truck, maar wilt u liever een truck van een ander merk? Geen enkel probleem: de bak staat los op een schotel en kan op elke truck worden geplaatst. U kunt van de dienstverlening van De Uitvaarttruck gebruik maken in elke plaats in Nederland. Een representatieve chauffeur neemt het vervoer in stijl voor zijn rekening, in nauw overleg met uw begrafenisondernemer.Over de truck
Een echte truck, in stemmige uitvoeringDe Uitvaarttruck maakt gebruik van een echte truck: een Scania van het type C114LA 4 x 2 NA-340.

De maten waar u rekening mee moet houden zijn : hoogte 3.60 mtr. breedte 3.00 mtr. lengte 8.70 mtr. Gewicht : ± 10 ton.

De truck is geheel in stijl uitgevoerd. De bak is van binnen en van buiten voorzien van een stemmige kleur. In de bak is verlichting aanwezig. Voor het aan boord brengen en het van boord halen van de kist is er een liftinstallatie ingebouwd. Rouwkransen kunnen veilig worden vervoerd aan de ophanghaken in de bak. Ook is er een wasinstallatie aanwezig: de truck wordt voorafgaand aan elke laatste tocht geheel gewassen.

Zie ook het onderstaande filmpje

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >