nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw Afscheidshuis 'de vlindertuin' in Julianadorp

Bijna als thuis afscheid nemen van een dierbare

27 maart 2012

Afgelopen vrijdag is het Afscheidshuis 'de Vlindertuin' in Julianadorp geopend . Ongeveer 450 belangstellenden bezochten de opening en opendagen.

Of er ooit vlinders in de Engelse landschapstuin zullen komen, moet worden afgewacht. Dat het afscheidshuis rust zal brengen staat wel vast.

Gerard Haisma en zijn team hebben het afscheidshuis 'de vlindertuin' in gebruik genomen om overledene op te baren in een huiselijke sfeer. Beide kamer appartementen zijn ruim bemeten en beschikken over een eigen keuken, woonkamer, tv en dvd. Er is zelfs de mogelijkheid om in het afscheidshuis te kunnen blijven slapen. Voor invalide is er eveneens een rolstoel toegankelijke badkamer en toilet. Familieleden kunnen 24 uur per dag in het kamer appartement aanwezig zijn bij hun dierbare welke in de kamer staat opgebaard. Zij hebben tot aan de uitvaart een eigen sleutel.

Overdag kunnen familieleden eventueel een lunch en diner bestellen, zodat ze daar geen zorg over hebben. In het afscheidshuis kunnen kleine condoleances worden gehouden, zoals men dat thuis ook zou doen.

Gerard Haisma verwacht een met de twee kamer appartementen een specifieke doelgroep te kunnen bedienen. Welke eigenlijk thuis de opbaring zou willen hebben, maar om welke reden dan ook dat niet kunnen of willen. Hiervoor zijn de appartementen een uitkomst.

Gerard Haisma en zijn team bieden tevens hun diensten aan op het gebied van 'Zorg rondom het levenseinde'. Ds. N.K.Letteboer begeleid het team van Gerard Haisma hierbij. Zij heeft in de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen met verschillende opleidingen en door haar geschreven boeken.

Vanuit het afscheidshuis 'de vlindertuin' wordt door Gerard Haisma de volledige opbaring, verzorging en uitvaartdienst begeleid.Hij beschikt hierbij over een eigen rouwauto en volgauto en een zeer sfeervolle afleg/verzorgingsruimte.

"Wij bieden op deze wijze het volledige begeleidingstraject voor een eerlijke prijs" aldus Gerard Haisma

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >