nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw Afscheidshuis 'de vlindertuin' in Julianadorp

Bijna als thuis afscheid nemen van een dierbare

27 maart 2012

Afgelopen vrijdag is het Afscheidshuis 'de Vlindertuin' in Julianadorp geopend . Ongeveer 450 belangstellenden bezochten de opening en opendagen.

Of er ooit vlinders in de Engelse landschapstuin zullen komen, moet worden afgewacht. Dat het afscheidshuis rust zal brengen staat wel vast.

Gerard Haisma en zijn team hebben het afscheidshuis 'de vlindertuin' in gebruik genomen om overledene op te baren in een huiselijke sfeer. Beide kamer appartementen zijn ruim bemeten en beschikken over een eigen keuken, woonkamer, tv en dvd. Er is zelfs de mogelijkheid om in het afscheidshuis te kunnen blijven slapen. Voor invalide is er eveneens een rolstoel toegankelijke badkamer en toilet. Familieleden kunnen 24 uur per dag in het kamer appartement aanwezig zijn bij hun dierbare welke in de kamer staat opgebaard. Zij hebben tot aan de uitvaart een eigen sleutel.

Overdag kunnen familieleden eventueel een lunch en diner bestellen, zodat ze daar geen zorg over hebben. In het afscheidshuis kunnen kleine condoleances worden gehouden, zoals men dat thuis ook zou doen.

Gerard Haisma verwacht een met de twee kamer appartementen een specifieke doelgroep te kunnen bedienen. Welke eigenlijk thuis de opbaring zou willen hebben, maar om welke reden dan ook dat niet kunnen of willen. Hiervoor zijn de appartementen een uitkomst.

Gerard Haisma en zijn team bieden tevens hun diensten aan op het gebied van 'Zorg rondom het levenseinde'. Ds. N.K.Letteboer begeleid het team van Gerard Haisma hierbij. Zij heeft in de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen met verschillende opleidingen en door haar geschreven boeken.

Vanuit het afscheidshuis 'de vlindertuin' wordt door Gerard Haisma de volledige opbaring, verzorging en uitvaartdienst begeleid.Hij beschikt hierbij over een eigen rouwauto en volgauto en een zeer sfeervolle afleg/verzorgingsruimte.

"Wij bieden op deze wijze het volledige begeleidingstraject voor een eerlijke prijs" aldus Gerard Haisma

Reageer op dit artikel

Reacties:


29 december 2020 om 15:19

Hendrik Pieterse

De reactie van Simone Bijl is een grof schandaal. Hoe durf je zo mensen te beschadigen. Ik ken zowel dominee Nicoline Letteboer en Gerard Haisma als zeer integere personen. Wat er over hen staat vermeld in dit artikel is onjuist en zeker niet waar. Ik weet uit persoonlijke contact dat zij door een Engels makelaar zijn opgelicht. En dat de personen die over de boekwinkel hun verhaal doen, zich naar een rechter moeten vervoegen als zij zo zeker van hun zaak zijn. Maar kennelijk is het ze niet gelukt om hun gelijk te halen en proberen zij op deze wijze mensen te beschadigen. In en in triest als je zo je gelijk moet halen.


22 juni 2018 om 18:49

Simone Bijl

Of het zo'n betrouwbaar adres is dat valt nog te bezien. dhr Haisma en zijn ex vrouw de dominee Letteboer hebben aan de Costa Blanca flink huisgehouden leesplezier.eu/nieuwtjes/ inmiddels melden zich vele gedupeerden.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE