nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nederlanders staan stil bij afscheid dierbaren tijdens herinneringsweken

13 november 2014

Zo’n 4.800 Nederlanders stonden de afgelopen weken stil bij het afscheid van hun dierbaren tijdens de Herinneringsweken van Yarden. Door heel Nederland werden locaties van Yarden omgetoverd tot bijzondere herdenkingsplaatsen waar nabestaanden hun overleden dierbaren tijdens herinneringsbijeenkomsten konden herdenken. Van lichtjesceremonies tot concerten en lezingen. Het is de tweede keer dat Yarden de Herinneringsweken organiseert, dit jaar waren er ruim 2000 meer bezoekers dan vorig jaar.

Met de Herinneringsweken wil Yarden mensen steunen bij het verwerken van hun verlies: “We zijn blij dat we zoveel mensen de gelegenheid hebben kunnen geven om stil te staan bij het afscheid van hun overleden dierbare. Uit de stijgende lijn in het aantal bezoekers blijkt dat er vanuit nabestaanden veel behoefte is om hun dierbaren te herdenken op de plek waar ze afscheid hebben genomen. Bovendien hebben bezoekers van de Herinneringsbijeenkomsten veel steun aan elkaar”, aldus Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging van Yarden.

Over Yarden

Als dé uitvaartspecialist van Nederland heeft Yarden de ervaring dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Yarden hoog in het vaandel. Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land en is bovendien een vereniging. Deze telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 26 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE