nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nederland rouwt meest om vermoorde Milly Boele

30 november 2010


Op website Condoleance.nl zijn dit jaar de meeste condoleances binnengekomen voor de vermoorde Milly Boele, dat meldt De Telegraaf. Het meisje dat tot haar dood nog onbekend was ontving meer condoleances dan bekende Nederlanders die dit jaar zijn overleden.

Jaarlijks publiceert Condoleance.nl (onderdeel van Uitvaart.Com waar deze website ook onder valt) een condoleance top tien. De vreselijke moord op het jonge meisje dat door haar buurman Sander V. werd meegelokt leidde volgens De Telegraaf tot een nationale verontwaardiging. Op Condoleance.nl werd haar register uiteindelijk 10.470 keer getekend. Dat zijn tweeduizend condoleances meer dan Antonie Kamerling (8.871) ontving nadat hij zelf uit het leven stapte. De derde plaats in de lijst is voor de slachtoffers van de vliegramp in Libië waarbij 70 Nederlanders om het leven kwamen.

Volkszanger André Hazes blijft met ruim 58.000 condoleances ook na dit jaar op de eerste plaats staan in de lijst met meest getekende registers aller tijden. De tweede plaats in die lijst is voor Prins Claus (51.312), FC Utrecht voetballer David di Tommaso die overleed aan een hartstilstand staat op de derde plaats.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE