nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nabestaanden Enschede gedupeerd door miscommunicatie

10 juli 2018

Payam Azimikhah uit Enschede wist afgelopen zondag even niet wat hij zag toen hij het graf van zijn vader bezocht. Zonder enige waarschuwing vooraf hadden medewerkers van de Westerbegraafplaats in Enschede alles wat op het graf lag verwijderd.

Zelfs de afsluitbandjes en het grind waren weggehaald. Je zou in eerste instantie denken dat grafrovers hun slag hadden geslagen. Maar al snel ontdekte Azimikhah dat medewerkers van de begraafplaats verantwoordelijk waren. In de Tubantia vertelt de man zijn verhaal en noemt hij het handelen van de begraafplaats schandalig.

De beheerder van de gemeentelijke begraafplaatsen legt in de krant uit dat de spullen op het graf een klein stukje over het naastgelegen graf lagen. Toen men vorige week plotseling binnen 24 uur het naastgelegen graf moest delven zijn alle spullen van het graf verplaatst. De beheerder laat in de krant weten dat er sprake is van miscommunicatie. De gemeente had de rechthebbenden moeten contacten voordat ze overgingen tot deze ingreep.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Enschede op www.uitvaartenschede.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >