nieuws

Facultatieve
Sponsors

Naam Crematorium en Uitvaartcentrum Zwijndrecht onthuld

4 juni 2021

Al lange tijd koesterde de gemeente Zwijndrecht de wens voor een eigen crematorium omdat het een verrijking zou zijn van de mogelijkheden op de begraafplaats. Op 1 juni jl. is door wethouder Jacqueline van Dongen en Martin van der Spek, directeur van Klink Uitvaart, de naam van het nieuwe crematorium op begraafplaats Munnikensteeg onthuld: Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael.

Wethouder Jacqueline van Dongen: “De naam voor het crematorium is erg goed gekozen door Klink Uitvaart. De naam ‘Minnendael’ is een verwijzing naar het historische klooster ‘Eemsteyn’ dat ooit in de Grote Waard te vinden was.

Het nieuwe crematorium zal medio september in gebruik worden genomen. Het gaat om een kleinschalige faciliteit zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Naast de komst van het crematorium wordt er ook gebouwd aan 24-uurs kamers en wordt de bestaande aula uitgebreid en gemoderniseerd.

Nieuwsgierig naar het nieuwe crematorium Minnendael? Op https://www.minnendael.nl is een impressie van de locatie te vinden.

Bron: Zwijndrecht.info

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >