nieuws

Facultatieve
Sponsors

Na kinderCD nu ook Speelboek over de dood.

20 mei 2005


Stichting Iriza zit niet stil in het begeleiden van kinderen bij vragen omtrent doodgaan en afscheid nemen. Kort na het verschijnen van hun eerste project de kindercd De Schat van Amadoris is er nu ook het ‘k Weetut Boek. Een kleurboek met een verhaal, opdrachten en knutselwerkjes waarbij kinderen spelenderwijs informatie krijgen over het onderwerp.

Ouders vinden het vaak moeilijk om kinderen op de juiste manier te vertellen wat er gebeurt als iemand dood gaat en hoe je dan afscheid kunt nemen. Kinderen stellen vragen die beantwoord moeten worden en middels de projecten van Stichting Iriza wordt ouders die moeilijke taak deels uit handen genomen.
Stichting Iriza streeft ernaar dat ook scholen de verantwoording daarin nemen en er is een lespakket samengesteld welke zij op basisscholen willen introduceren. Stichting Iriza roept dan ook scholen op te reageren indien zij interesse hebben en open staan om hun leerlingen spelenderwijs vertrouwd te maken met datgene waar ze hoe dan ook mee te maken krijgen.
De cd De Schat van Amadoris kost 10 euro en het ’k Weetut Boek kost 5 euro (beide exclusief verzendkosten). Bestellen kan via www.iriza.nl en tevens is daar alle informatie op te vinden over de stichting.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >