nieuws

Facultatieve
Sponsors

‘Mystic Lights’ op Natuurbegraafplaats de Hoevens

24 december 2015

Nog t/m 10 januari 2016 is op Natuurbegraafplaats de Hoevens in Alphen de foto-expositie ‘Mystic Lights’ te bezichtigen. In deze expositie zijn mossen de natuurlijke hoofdrolspelers, door Ronald Peeters op macroniveau gefotografeerd in verschillende natuurgebieden in Noord-Brabant. De vijf werken zijn dagelijks tussen 10.00-16.00 uur gratis te bezichtigen in ontvangstgebouw ‘De Eik’ (op zondagen vanaf 11.00 uur).

Vanuit zijn ‘Leven in verwondering’ fotografeert Ronald Peeters natuurlijke thema’s waarvan de schoonheid ons in het dagelijks leven wellicht ontgaat. ‘Mystic Lights’ ontvouwt een wereld die voor ons niet direct waarneembaar is. In deze wereld mag het kleine de schoonheid van het grootse raken.

Vanuit zijn fascinatie voor licht maakt Ronald de kijker deelgenoot van het spel van lichtbewegingen in water, van kleurrijke spiegelingen, twinkelende dauwdruppels en schitterend ijs, van verrassende reflecties en magische landschappen. ‘Mystic Lights’ nodigt iedereen uit om vanuit innerlijke stilte naar Moeder Natuur te kijken. Moge verwondering hierbij uw reisgenoot zijn.

Stilte en bezinning

Kerst is bij uitstek een periode van gedenken. Samen herinneringen ophalen aan een dierbare, even stilstaan in het 'nu'. Ook in deze dagen biedt Natuurbegraafplaats de Hoevens volop rust en ruimte voor bezinning. Na een frisse winterwandeling bent u van harte welkom in ons informatiecentrum waar de houtkachel brandt. Ontvangstgebouw ‘De Eik’ biedt, naast de foto- expositie, ook een sfeervolle ruimte voor een moment van stilte en bezinning.

Kijk voor meer informatie op www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >