nieuws

Facultatieve
Sponsors

Myosotis sponsort museum Tot Zover

17 december 2014

Uitvaartverzorging Myosotis is de komende drie jaar sponsor van Museum Tot Zover. De directie van Myosotis is erg te spreken over de aandacht van het museum voor moderne rituelen en hoopt dat meer uitvaartondernemers hun voorbeeld volgen.

Directeur Charles Benschop ziet Museum Tot Zover als mooi uithangbord van de uitvaartbranche: “We komen regelmatig in het museum en de vaste presentatie biedt op een prettige manier informatie over rituelen en praktische zaken. Eigenlijk zou een bezoek aan Tot Zover voor veel mensen een echte aanrader zijn. De kwaliteit van tentoonstellingen en het museum als geheel past goed bij ons bedrijf.”

Vergeet mij niet
Myosotis verzorgt uitvaarten in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere en Weesp en omgeving. Het bedrijf heeft drie eigen uitvaartcentra en werkt samen met uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in de omgeving. De naam Myosotis is Grieks voor ‘vergeet mij niet’ en dat is waar de visie van de onderneming op is gebaseerd: de herinnering aan de overledenen voor nabestaanden zo goed mogelijk neerzetten en bewaren. Met een team van 15 medewerkers verzorgt Myosotis ruim 1000 uitvaarten per jaar.

Maak kennis met Uitvaartverzorging MyosotisFuneraire Academie
Ook de ontwikkelingen rond de Funeraire Academie kunnen rekenen op bijval van de directie van Myosotis. Dit kennisplatform bevordert kennisdeling tussen de uitvaartbranche en de wetenschappelijke wereld. De Funeraire Academie organiseerde al twee expert-meetings met veel aandacht voor rituelen. “Dit sluit prachtig aan bij de visie van Myosotis.”, aldus Charles Benschop.

Steun van sponsoren en donateurs
Museum Tot Zover krijgt als particulier museum geen overheidssubsidie en is daarom voor een belangrijk deel afhankelijk van sponsoren en donateurs. Het museum kan zijn werk doen dankzij de jarenlange ondersteuning van de hoofdsponsors: Monuta, de Facultatieve Groep, Yarden, DELA en De Nieuwe Ooster. Bogra, Nuvema, Vredehof Uitvaartverzorging, Axent en Algemeen Belang zijn eveneens sponsor van het museum. Daarnaast wordt het museum gesteund door veel (bedrijfs)donateurs. Voor de financiering van tentoonstellingen doet het museum meestal een beroep op de bekende cultuurfondsen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >