nieuws

Facultatieve
Sponsors

Myosotis sluit zich aan bij DELA

Samenwerking versterkt positie in Randstad

28 februari 2007

Eindhoven, 28 februari - Uitvaartverzorging Myosotis gaat een samenwerking aan met landelijke uitvaartorganisatie DELA. Met de voorgenomen samenwerking versterkt DELA haar positie in de Randstad. De nieuwe organisatie zal verdergaan onder de naam Uitvaartverzorging Myosotis B.V.

Myosotis is met name actief in de regio groot Amsterdam en heeft opbaarcentra in Amsterdam, Amstelveen en Weesp. Het betreft een strategische samenwerking, waarbij 250 uitvaarten van Myosotis worden samengevoegd met 450 uitvaarten van DELA in deze regio.

Martin Kersbergen van DELA: “We zijn erg blij met de samenwerking met Myosotis. Door onze krachten te bundelen en te profiteren van elkaars voordelen, kunnen we onze klanten in het noordelijk deel van de Randstad nu ook met onze eigen mensen, organisatie en faciliteiten goede zorg, zekerheid en continuïteit bieden. Daarnaast past de samenwerking goed in ons streven om te willen groeien in gebieden waarin we nog geen eigen faciliteiten hebben. De afgelopen jaren breidden we al uit via Goetzee in Rotterdam, In Pace-DELA in Oldenzaal en Hengelo, Boxtart-DELA in Apeldoorn, De Haan & Van de Kamp in Amersfoort en Barbara-DELA in Nijmegen.”

Charles Benschop van Myosotis: “De integratie met DELA is voor ons een logische stap om onze hoge ambities op het gebied van groei en professionaliteit ook in de toekomst waar te blijven maken. We hebben het gevoel in DELA de juiste partner gevonden te hebben. Onze naam en identiteit blijft bestaan en klanten profiteren nu ook van de professionaliteit en de landelijke schaalvoordelen van DELA. DELA is op zowel vaktechnisch als op ondersteunend gebied een goede aanvulling op onze organisatie.”

Over DELA

Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en bijna 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het verdriet van een verlies kunnen we niet wegnemen. We kunnen nabestaanden wel helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Met zorg en praktische dienstverlening. En door de herinneringen aan hun dierbaren levend te houden. Onze kleurrijke, warme uitvaartcentra en crematoria dragen daar aan bij. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening met een negen.

Over Myosotis

Uitvaartverzorging Myosotis is actief in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Weesp e.o. Myosotis is in 1997 opgericht door de heren B. ten Boekel en Ch. Benschop. Inmiddels verzorgt uitvaartverzorging Myosotis 250 uitvaarten per jaar en werken er in totaal 7 vaste medewerkers. Voor Myosotis gelden de kernwoorden stijl, zorg en vertrouwen. Daarnaast hebben de medewerkers de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Naast het verzorgen van uitvaarten beheert Myosotis de mortuaria van 4 zorginstellingen in Amsterdam en Amstelveen. Myosotis heeft in september 2006 de tweede prijs van de Funaralawards 2006 in de categorie beste serviceverlening uitvaartzorg en mortuariumbeheer Nederland in ontvangst genomen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >