Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Myosotis gaat als partner van DELA verder

vrijdag 17 juni 2016

De samenwerking tussen Uitvaartverzorging Myosotis en coöperatie DELA verandert van dochteronderneming naar partner van DELA. Hiertoe hebben beide partijen overeenstemming bereikt.

De samenwerkingsconstructie wordt veranderd omdat dit beide partijen meer ruimte geeft voor eigen ondernemerschap. Directeur uitvaartverzorging coöperatie DELA, Sandra Schellekens: “Onze leden kunnen blijven rekenen op uitvaarten die met zorg op maat worden uitgevoerd in Amsterdam en omgeving. We hechten veel belang aan het lokale gezicht en maken dus overal in het land gebruik van lokale vestigingen, van onszelf of van partners.” Alleen zelfstandige uitvaartondernemingen die aan de strenge kwaliteitsstandaard van dienstverlening voldoen, kunnen als partner uitvaarten verzorgen van leden van coöperatie DELA. DELA waarborgt hiermee de kwaliteit en het persoonlijke karakter van uitvaarten die in opdracht worden uitgevoerd in gebieden waar DELA geen eigen vestigingen heeft.

Myosotis verzorgt ruim 1100 uitvaarten per jaar in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere, Weesp en het Gooi. De aandelen die DELA in 2007 in Myosotis verwierf gaan weer terug naar de eigenaren Bob ten Boekel en Charles Benschop.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder