nieuws

Facultatieve
Sponsors

Muziekboek "on line"

Crematorium Tilburg

23 oktober 2008

Voor het eerst biedt Crematorium Tilburg de mogelijkheid aan nabestaanden en uitvaartondernemingen om muziek te beluisteren via de website van Crematorium Tilburg.

Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen, dat vanaf heden het muziekboek “on line” zijn intrede doet.

Het houdt in dat iedere dag , alle beschikbare muziekstukken op de site staan vermeld. Iedere nacht vindt er een synchronisatie plaats, zodat, indien er nieuwe muziekstukken door ons worden toegevoegd aan het muziekbestand, deze de dag daarna al beschikbaar zijn (en dus ook zichtbaar) op de website. Hierdoor is het muziekbestand iedere dag actueel.

Om te zien hoe het muziekboek “on line” werkt, verzoek ik u om onze web-site te raadplegen. U zult zien dat u op een eenvoudig wijze door de “procedure” wordt geleid. Het is mogelijk om per dag maximaal twintig nummers te beluisteren, en uiteindelijk de muziekkeuze (in de juiste volgorde) kenbaar te maken via een e-mail, die u naar uw eigen keuze, rechtstreeks door de familie naar het crematorium laat sturen, óf naar uzelf, óf beide. Het is in ieder geval mogelijk, om in totaal drie e-mail adressen op te geven. Welke keuze u hierin maakt, is niet aan ons, maar aan u.

Wij zijn van mening, en spreken de hoop uit, dat, met dit muziekboek “on line” , de families steeds minder vaak zélf CD’s aan behoeven te leveren en gewoon thuis in hun eigen vertrouwde omgeving, een muziekkeuze uit ons omvangrijke bestand kunnen maken.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE