nieuws

Facultatieve
Sponsors

Museum Tot Zover verlengt tentoonstelling

De dubbelzinnigheid van het einde ook in de kerstvakantie nog te zien

10 november 2009

De tentoonstelling met werk van Tania Theodorou is verlengd tot en met 5 januari 2010. Op deze manier zijn bezoekers ook in de kerstvakantie in staat de spannende expositie te bezoeken.

De dubbelzinnigheid van het einde bevat een serie installaties van de Griekse kunstenaar Tania Theodorou. Zij onderzoekt hierin de dubbelzinnige betekenis van het begrip ‘het einde'. Theodorou creëert bizarre taferelen die een gevoel van twijfel teweegbrengen. Het einde blijkt minder eenduidig dan wordt gedacht...

Populaire beeldcultuur en wetenschappelijke theorieën zijn belangrijke bronnen voor Theodorou. Bestaande beelden en objecten voorziet zij van nieuwe betekenis of stelt deze ter discussie. Dit laatste is zichtbaar in haar fascinatie voor woordbetekenissen. Zo wordt in de tentoonstelling het begrip ‘het einde' volledig ontrafeld.

De dood is in Theodorou's werk niet nadrukkelijk aanwezig, maar figureert in een spel van subtiele verwijzingen. Haar installaties zijn uitdagend en intelligent en dwingen de bezoeker tot reflectie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >