nieuws

Facultatieve
Sponsors

Mortuarium Bredevoort renoveert: GUV schenkt 8.000 Euro

26 september 2011

Het Aula-Mortuarium in Bredevoort wordt grondig gerenoveerd. Om dit te realiseren slaat zij de handen ineen met GUV uit Aalten. Omdat zij dezelfde achtergrond, het werken zonder winstoogmerk, hebben wordt door GUV een schenking gedaan om het opbaren in Bredevoort in een warmere en sfeervollere omgeving te laten plaatsvinden.

Wim Hijink, voorzitter van de Stichting Aula-Mortuarium, en Ab Hoefman, penningmeester van de Stichting, geven een toelichting: “Wij hebben de afgelopen 8 maanden niet veel diensten kunnen verrichten omdat er niet veel opbaringen waren. Toch vinden wij als bestuur dat we met de tijd mee moeten en onze dienstverlening op een hoger niveau moeten brengen. Daarbij vonden wij gehoor bij Bert van Asselt van GUV. Hij gaf aan dat GUV het belangrijk vindt om, zolang het kan, mensen in de gelegenheid te stellen in hun directe omgeving afscheid te laten nemen.”

Bert van Asselt, directeur van GUV Aalten, bevestigt dit: “De kenmerken van GUV, persoonlijk, betrokken en dichtbij’ hebben we hoog in het vaandel. Daarom waren wij ook bereid om in het mortuarium in Bredevoort een bijdrage te leveren aan een nieuwe en warmere sfeer. Dat wij daarvoor een schenking hebben gedaan van 8.000 Euro, is natuurlijk bijzonder. Wij denken echter dat een afscheid door betrokken en professionele organisaties in de eigen omgeving dient te gebeuren. Daar maakt GUV zich al jaren sterk voor.
GUV verzorgt in Bredevoort dan ook bijna alle uitvaarten en hanteert daarbij de laagste tarieven. Waar men verzekerd is, is daarbij niet interessant. Om er voor te zorgen dat de tarieven laag kunnen blijven, ondanks het lage aantal opbaringen, hebben we daarom de handen ineengeslagen met de Stichting Aula-Mortuarium Bredevoort. Samen zorgen we voor dienstverlening op een hoog niveau.”

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >