nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta vernieuwt verzekeringsproducten

23 december 2010

Apeldoorn, 23 december 2010

Met ingang van 2 januari 2011 past Monuta haar verzekeringsproducten en premies aan. De vernieuwde verzekeringsproducten hebben een lagere premie en verbeterde voorwaarden. De natura-pakketten zijn uitgebreid en bij de Uitvaartverzekering in geld krijgen klanten een korting op de uitvaartnota als Monuta de uitvaart verzorgt. De korting bedraagt 10% van het verzekerd bedrag. Ook worden de productnamen aangepast. Zo kent Monuta vanaf dat moment de Monuta Uitvaartverzekering in diensten en de Monuta Uitvaartverzekering in geld.

sterftecijfers
De premies voor uitvaartverzekeringen zijn vooral gebaseerd op sterftecijfers. Per 2 januari 2011 past Monuta de premies aan op recentere sterftecijfers. Concreet betekent dit dat de premies van geïndexeerde naturaverzekeringen en de Uitvaartverzekering in geld vanaf dat moment lager worden.

optimalisering
Monuta is continu bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van haar dienstverlening en productassortiment. Uit onderzoek onder klanten en intermediairs blijkt dat het productassortiment goed wordt gewaardeerd. Toch is er altijd ruimte voor verbetering en houdt Monuta regelmatig het hele assortiment tegen het licht. Monuta streeft er naar een overzichtelijk pakket verzekeringen aan te bieden, afgestemd op de vraag. Daarom wordt het dienstenpakket bij de Uitvaartverzekering in diensten per 2 januari aangepast. De klant kan kiezen uit een uitgebreide variant en een basis variant. Zo kiest hij zelf voor welke diensten hij verzekerd wil zijn.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >