nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta te zien in programma RTL 4

12 oktober 2010


Uitvaartverzekeraar Monuta is de komende tijd te zien in een aantal afleveringen van het RTL 4 programma 4Me. Een deskundige van Monuta zal daarin meer vertellen over zaken die betrekking hebben op de uitvaart.

4Me is een lifestyle programma waarin allerlei aspecten van een gezond en verantwoord leven aan bod komen. In een paar afleveringen zal aandacht worden besteed aan de dood. Tijdens die afleveringen is er een prominente rol voor de deskundige van Monuta. De verzekeraar werkt mee aan het programma omdat ze het belangrijk vindt dat mensen tijdig nadenken over hun uitvaart en dat ze hun uitvaartwensen delen met dierbaren.

De deskundige zal onder andere vertellen over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Ook is er aandacht voor verschillende culturen, rituelen, asbestemming en de laatste trends in de uitvaartbranche. Het programma dat wordt gepresenteerd door Nada van Nie is iedere woensdagmiddag om 16.35 uur te zien op RTL 4. De eerste uitzending met Monuta erin wordt woensdag uitgezonden.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE