Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Monuta organiseert muzikale herinneringsavonden met Cor Bakker

woensdag 14 oktober 2009

Apeldoorn, 14 oktober 2009

Muziek en herinneringen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Muziek laat mensen terugdenken aan bepaalde momenten en herinneringen opnieuw beleven. Daarom speelt muziek ook een belangrijke rol bij het afscheid nemen van een dierbare. Samen met Cor Bakker, onder andere bekend van zijn samenwerking met Paul de Leeuw, organiseert Monuta een aantal intieme avonden waarin muziek en herinneren centraal staan.

‘Wij zijn verheugd dat Cor Bakker komt spelen op deze bijzondere avond. Vanuit zijn persoonlijke ervaring vertelt hij over specifieke herinneringen en de rol van muziek daarbij. Cor Bakker neemt ons mee op een muzikale herinneringsreis met zijn inspirerende pianospel, ’ aldus Hans Spanjersberg, manager bedrijfsvoering Monuta.’ Wij ervaren iedere keer opnieuw wat muziek kan betekenen voor mensen. Soms zegt muziek meer dan woorden. Ook bij een uitvaart speelt muziek een belangrijke rol. Muziek is een weerspiegeling van hoe iemand was en hoe iemand herinnert wil worden.

Dit zorgt er ook voor dat nabestaanden altijd speciale herinneringen en gevoelens hebben bij bepaalde muziek.’ Bij Monuta zijn de mogelijkheden eindeloos. Monuta helpt mensen uitdrukking te geven aan een van de grootste indrukken in het leven. Daarom organiseert Monuta ook graag deze muzikale avonden. Naast de inspirerende muziek van Cor Bakker wordt er iedere avond ook een aantal muziekstukken gespeeld door jonge lokale muzikanten. Dit geeft hen naast podiumervaring ook lokale bekendheid en de toehoorders luisteren naar nog meer bijzondere muziek waarbij zij hun gedachten de vrije loop kunnen laten gaan. Herinneren staat centraal.

Monuta nodigt belangstellenden graag uit voor deze muzikale herinneringsavonden. De toegang is gratis en iedereen is welkom. De avonden worden georganiseerd in Goes (14/10), Rotterdam (22/10), Zoetermeer (23/10)en Tilburg (25/11). Kijk voor het volledige programma, de locaties en aanmelden op de site van Monuta.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder