nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta opent uitvaartcentrum in Maasbracht

8 januari 2014


Het oude postkantoor aan de Molenweg in Maasbracht krijgt een nieuwe bestemming. Medio februari opent Monuta hier een nieuw uitvaartcentrum. De uitvaartorganisatie heeft het failliete Mariposa overgenomen, maar koos wel voor een nieuw onderkomen om het uitvaartcentrum te huisvesten.

Door de goede ligging, mooie ruimte en de parkeergelegenheid geniet het oude postkantoor de voorkeur boven het voormalige pand van Mariposa, een paar honderd meter verderop. Ook geeft het pand meer ruimte en gelegenheid tot het houden van diensten. De komende tijd zal het gebouw flink onder handen worden genomen, zodat het uitvaartcentrum in februari haar deuren kan openen.

De uitvaarten in Maasbracht zullen worden verzorgd door het team van Monuta Schuren uit Herten. Zij zijn zeer ervaren in het verzorgen van uitvaarten en zijn ook goed bekend met de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden.

De opening zal gevierd worden met een open dag, zodat inwoners van Maasbracht en omgeving een kijkje kunnen nemen in het nieuwe uitvaartcentrum. De datum van opening en de open dag wordt nog nader bepaald.


Het team van Monuta Schuren straks ook in Maasbracht.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >