nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta ontvangt Belgische prijs voor meest servicegerichte uitvaartonderneming

23 oktober 2005

Monuta Uitvaartzorg en –verzekeringen heeft afgelopen zaterdag tijdens de International Funeral Awards 2005 de prijs gekregen van meest servicegerichte uitvaartonderneming. De jury was met name lovend over de manier waarop kwaliteit in de gehele organisatie is doorgevoerd.

De International Funeral Awards werden dit jaar voor de zevende keer uitgereikt aan ondernemingen in de Benelux. Uit alle inschrijvingen nomineerde de vakjury, met daarin onder andere oud winnaars, bijna vijftig bedrijven in verschillende categorieën. Tijdens de gala-uitreiking in het Belgische Aarschot werden de winnaars bekend gemaakt.

Monuta werd gekozen als meest servicegerichte uitvaartonderneming. Een grote eer voor een bedrijf waarbij persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening voortdurend centraal staan. De jury was lovend over de manier waarop kwaliteit in de gehele organisatie is doorgevoerd. Zo ontvangen nabestaanden een aantal weken na de uitvaart een Cliënt Tevredenheids Onderzoek waarin gevraagd wordt naar positieve en minder positieve ervaringen.

Volgens de jury gaat Monuta uitstekend om met haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als grotere onderneming: “Kwaliteit is voor Monuta meer dan het goed uitvoeren van een uitvaart. De manier waarop ze bijvoorbeeld omgaan met een moeilijk onderwerp als kinderen en verlies is een voorbeeld voor vele ondernemingen.”

Siem Boersma, die afgelopen maand afscheid nam van Monuta, ontving vanwege zijn grote verdiensten voor de Nederlandse uitvaartsector de Lifetime Achievement Award. Een terechte waardering voor zijn lange loopbaan.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >