nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta Monique Maurik nieuw in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingseveer

30 april 2014


Monique Maurik

Per 1 mei start Monique Maurik als franchisenemer van Monuta in de regio Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingseveer en op verzoek daarbuiten. Maurik houdt kantoor aan huis aan de Chopinstraat 101 in Capelle aan den IJssel.

Van jongs af aan was Maurik al geïnteresseerd in het uitvaartvak: “Als kind wilde ik patholoog worden, maar ik was geen uitblinker in de exacte vakken. Via omwegen kwam ik weer in aanraking met het uitvaartvak. Als zelfstandig verzekeringsadviseur gespecialiseerd in levens- en uitvaartverzekeringen woonde ik een ondernemersmiddag van Monuta bij. Ik besefte dat ik echt heel graag als uitvaartverzorger aan de slag wilde. Toen er een vacature vrij kwam bij Monuta in Gouda, heb ik die kans meteen gegrepen.”

Na vier jaar als uitvaartverzorger in loondienst te zijn geweest, start Maurik nu onder de naam Monuta Monique Maurik haar eigen onderneming. Maurik: “Ik heb altijd gezegd dat ik graag nog eens voor mijzelf wilde beginnen. Toen ik geattendeerd werd op de vacature voor franchisenemer in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingseveer ben ik meteen het gesprek aangegaan. Ik woon al in Capelle sinds ik drie jaar ben, dus ken de regio en de mensen hier goed.”

De keuze om juist voor Monuta te werken is ook niet toevallig. “Toen mijn beide schoonouders kort na elkaar overleden, zijn de uitvaarten door Monuta verzorgd. Alles werd zo mooi gedaan en de uitvaartverzorger was heel betrokken en oprecht. Dit maakte Monuta voor mij de uitvaartorganisatie om bij te werken.”

Maurik heeft een duidelijke visie op uitvaartverzorging: “Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid. Er is heel veel mogelijk, voor elk budget, ook zaken waar men waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht heeft. Ik zie het als mijn opdracht om samen met de nabestaanden een uitvaart zo vorm te geven, dat zij op een mooie, passende en waardige wijze afscheid kunnen nemen. Zodat na afloop iedereen kan zeggen: ‘Het was goed’.

Ook zonder of met een andere uitvaartverzekering kan men bij Monuta Monique Maurik terecht. Voor meer informatie of het melden van een overlijden kunt u contact opnemen met:
Monuta Monique Maurik
Chopinstraat 101
2901 EC Capelle aan den IJssel
(010) 447 15 18 (dag en nacht bereikbaar)
moniquemaurik@monuta.nl
www.monutamaurik.nl


Over Monuta
Monuta is een landelijke uitvaartverzorger en -verzekeraar met 120 vestigingen en ruim 1,2 miljoen verzekerden. Monuta heeft ruim 90 jaar ervaring en weet daarom hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na een overlijden. In een korte en emotionele periode moet veel worden geregeld. Door vooral praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Zo is Monuta de steun bij iedere uitvaart. Nabestaanden hebben het tenslotte al moeilijk genoeg.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >