nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta lanceert klantvriendelijke verzekeringsmodule

12 juli 2010

Een uitvaartverzekering maakt je uitvaart financieel mogelijk. Met de nieuwe verzekeringsmodule op monuta kan iedereen nu eenvoudig zelf een uitvaartverzekering afsluiten. In slechts enkele stappen ziet de consument precies welke verzekering bij hem past en wat de bijbehorende premie is.

De nieuwe verzekeringsmodule is overzichtelijk en duidelijk voor de consument. In vijf stappen wordt een verzekering afgesloten die bij de persoonlijke situatie past. Daarbij is ook direct de premie te zien.
Uiteraard kan de consument een offerte printen of versturen naar zijn e-mailadres. De verzekering kan ook direct worden afgesloten. In de eerste maand bleek de module al succesvol. Met deze nieuwe en overzichtelijke verzekeringsmodule biedt Monuta nog meer mensen een goede uitvaartverzekering.


duidelijke verzekeringsproducten
Monuta vindt het belangrijk dat consumenten precies kunnen zien wat een uitvaartverzekering inhoudt. Daarom zijn de verschillende producten in de verzekeringsmodule helder omschreven. De meeste producten bestaan uit een combinatie van een pakket van diensten en een aanvullend geldbedrag. Zo neemt Monuta mensen de zorg uit handen, maar is er ook ruimte voor aanvullende persoonlijke wensen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >