nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta lanceert gadget op Facebook: Monuta Muziekwens

Hoe klinkt jouw afscheid?

28 oktober 2010

Apeldoorn, 28 oktober 2010

Monuta heeft op Facebook een nieuwe gadget gelanceerd waarmee je eenvoudig kan opslaan welke muziek er op jouw uitvaart moet klinken: Monuta
Muziekwens.

De gekozen nummers kunnen gedeeld worden met al je Facebook-vrienden. Met Muziekwens laat Monuta zich als een van de eerste uitvaartverzorgers zien in de wereld van sociale media.

Nadenken over uitvaartwensen is vaak lastig, maar Monuta merkt dat mensen vaak al wel weten welke muziek er moet klinken. Daarnaast zien we dat sociale media snel groeien en Facebook hierin koploper is. Monuta kiest daarom bewust voor de combinatie muziek en Facebook.

Sandra Koopman, Businessmanager online bij Monuta: “Met Monuta Muziekwens willen we het makkelijker maken voor jonge mensen om over uitvaart te praten. Daarom kun je nu je muziekwens opslaan op het sociale netwerk waar ook je vrienden en familie zitten. Je zoekt via de gadget jouw favoriete nummers op en je kunt je keuze direct delen met de mensen die dichtbij je staan.”

Op www.monuta.nl kun je al in een aantal stappen je uitvaartwensen vastleggen. Om het nog eenvoudiger te maken, is Monuta Muziekwens voor Facebook ontwikkeld. Zodat je nu op je favoriete sociale netwerk kan beginnen met het opslaan van je wens voor muziek.

Met de gadget kan gemakkelijk muziek opgezocht en afgespeeld worden. En je kunt de nummers zelfs direct downloaden via iTunes. In de Muziekwens kun je maximaal drie nummers opslaan, deze kun je in één keer delen met je Facebookvrienden. Zij kunnen hierop reageren en natuurlijk ook zelf hun Muziekwens opslaan en delen. Om ideeën op te doen zijn er ook Muziekwensen van Bekende Nederlanders te zien, zoals de wens van Cornald Maas en Annemarie van Gaal.

Nieuwsgierig? Laat ook jouw vrienden weten hoe jouw afscheid klinkt, ga naar Monuta Muziekwens: http://apps.facebook.com/muziekwens/
Om mee te doen heb je een Facebookaccount nodig. Op www.facebook.com kan iedereen eenvoudig en gratis een account aanmaken.

Over Monuta
Monuta helpt om van iedere uitvaart een mooie herinnering te maken. De mogelijkheden om het afscheid op je eigen manier in te vullen zijn groter dan ooit. Monuta maakt mensen hiervan bewust.
Met 85 jaar ervaring maken we voor iedereen een persoonlijk afscheid mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE