nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta en Sprout organiseren challenge: 100 ideeën over afscheid

23 juni 2016

Monuta zet vol in op innovatief ondernemerschap. We zijn constant op zoek naar nieuwe initiatieven, diensten en producten om onze missie ‘Voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’ te kunnen realiseren. Nu en in de toekomst. Daarom organiseren we, in samenwerking met ondernemersplatform Sprout, de ‘100 ideeën over afscheid-challenge’.

Voor deze challenge zijn we op zoek naar ondernemers die producten en/of diensten aanbieden die de laatste levensfase prettiger maken. Denk daarbij aan zaken als een app voor mantelzorgers, een nieuw concept voor een hospice of verzorgingstehuis, een handige domotica-oplossing of een robot die zieke mensen meer mogelijkheden biedt. Zolang het maar een bestaand product is dat commercieel kan worden vermarkt en de laatste fase van het leven veraangenaamt, verrijkt en/of vergemakkelijkt.

Een deskundige jury, bestaande uit een doelgroepspecialist, een investeerder en de hoofdredacteur van Sprout, zullen de inschrijvingen beoordelen. De winnaar van de wedstrijd wordt op 7 oktober a.s. bekendgemaakt. Deze krijgt van Monuta de steun die nodig is om het initiatief tot een succes te maken. Dat kan in de vorm van geld (groeifinanciering), maar bijvoorbeeld ook in de vorm van marktversnelling (database, marketingkracht, etc).

Dus ben je op zoek naar groeifinanciering of marktversnelling? En heb je een product of dienst dat de laatste fase van het leven prettiger maakt? Meld je dan aan voor de ‘100 ideeën over afscheid-challenge’ van Sprout en Monuta.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >