nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta en Siebel Juweliers brengen gedenksieraden op de markt

16 november 2010


Apeldoorn, 15 november 2010

Steeds vaker hebben nabestaanden de wens om iets tastbaars van een overleden dierbare dichtbij te dragen. Om in deze groeiende vraag te voorzien hebben Siebel Juweliers en Monuta samen een collectie gedenksieraden ontwikkeld. In deze sieraden kan een gedeelte van de as van de overledene worden bewaard.

‘Siebel Juweliers wil graag voor alle gedenkwaardige momenten in het leven sieraden kunnen aanbieden, van geboorte tot overlijden en alle bijzondere momenten die daar tussen zitten. Deze prachtige gedenksieraden vormen een mooie aanvulling op onze bestaande collectie, ‘aldus Elianne Havinga, Directeur Operations bij Siebel Juweliers.

De collectie gedenksieraden bestaat uit een aantal zilveren, gouden en roestvrijstalen medaillons met bijpassend collier. Van elegante hartvormige tot stoere modellen. De medaillons kunnen worden gevuld met een kleine hoeveelheid as van de overledene en zijn verkrijgbaar in een matte of glanzende uitvoering. Het medaillon kan worden gegraveerd met bijvoorbeeld een naam of datum. De hele collectie is te zien en te koop in de 37 Siebel Juweliers winkels, de crematoria van Monuta en op uitvaartwinkel.nl, de online winkel van Monuta.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE