nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta en Oad Reizen helpen nabestaanden (weer) op weg

13 mei 2009

De draad weer oppakken na een overlijden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Monuta weet uit ervaring hoe moeilijk de periode na een overlijden kan zijn. Vooral als je alleen achter blijft. Om nabestaanden (weer) op weg te helpen, werkt Monuta vanaf nu samen met Oad Reizen.

Via Monuta kunnen nabestaanden meer lezen over deze samenwerking. Vervolgens kunnen zij meteen doorklikken naar een reisaanbieding en de reis boeken bij Oad Reizen.

Monuta heeft een innovatieve kijk op de uitvaartbranche. Als uitvaartverzekeraar maken we uitvaartwensen financieel mogelijk. En als uitvaartverzorger zorgen we er uiteindelijk voor dat het einde een mooie herinnering vormt voor de nabestaanden. Maar ook na de uitvaart blijft Monuta dichtbij de nabestaanden. Om de herinnering aan een dierbare levend te houden, ontwikkelde zij bijvoorbeeld de Herjaardag, een herdenkingsbijeenkomst op de sterfdag van een overledene. Daarnaast organiseert zij onder andere lezingen over rouwverwerking. Vanaf vandaag biedt Monuta ook steun in de vorm van een groepsreis met een gevarieerd gezelschap. Speciaal voor deze reis geldt geen eenpersoonskamertoeslag. Natuurlijk kunnen nabestaanden ook samen met een vriend(in) of kinderen deelnemen. De groep staat onder leiding van een ervaren reisleider van Oad die speciaal is voorbereid door Monuta. Hierdoor kan de reisleider, indien nodig, de juiste aandacht geven aan reizigers in het kader van rouwverwerking of nazorg.

Oad Reizen is al ruim 80 jaar specialist op het gebied van groepsreizen. De Nederlandse reiswereld riep Oad in 2008 voor de twaalfde keer op rij uit tot de beste bustouroperator. Oad gaat voor kwaliteit en dat spreekt Monuta aan.

Elk einde is het begin van een mooie herinnering. Dat is waar Monuta voor staat. De mogelijkheden om het afscheid op eigen wijze in te vullen zijn groter dan ooit. Monuta maakt mensen hier bewust van, bestaat ruim 85 jaar en verzorgt jaarlijks meer dan 18.000 uitvaarten. Ervaring die Monuta gebruikt om een uniek afscheid mogelijk te maken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >