nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta en Begrafenisonderneming Leerdam gaan samenwerken

5 december 2013


Landelijke uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta en Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken gaan samenwerken. De partijen gaan de uitvaarten in het gebied tussen Tiel en Gorinchem samen uitvoeren. Hiertoe tekenden zij op 4 december een overeenkomst.

In de regio Leerdam en Tiel had Monuta geen samenwerkingspartner. Dit betekende dat uitvaarten in deze regio vanuit Zeist geregeld moesten worden. Onwenselijk, niet alleen qua afstand, maar ook omdat het belangrijk is dat uitvaartondernemers bekend zijn met de lokale gewoontes en gebruiken.

Door de samenwerking is het voor verzekerden van Monuta in regio Leerdam en Tiel mogelijk om hun uitvaart volledig te laten verzorgen door Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken, een uitvaartonderneming die goed bekend staat in de regio.

Ton Klinkers, directeur bij Monuta: ‘Het is heel belangrijk dat een uitvaartondernemer bekend is in de regio en de lokale gebruiken kent, zodat een uitvaart altijd persoonlijk is en past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij zijn blij dat we deze kwaliteiten hebben gevonden in Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken. Door deze lokale kracht te combineren met de landelijke kracht van Monuta Uitvaartverzorging, kunnen we nog dichterbij de klanten staan en zorg dragen voor een persoonlijke uitvaart.’

Ben de Weerd, coördinator uitvaartwerk bij Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken: ‘Wij werken graag samen met Monuta. In de voorbereidende gesprekken was er ook meteen een klik. Monuta is een uitstekende uitvaartverzorger en verzekeraar die dicht bij de mensen staat en daardoor het belang van lokale bekendheid onderschrijft. Deze samenwerking is een positieve ontwikkeling voor beide organisaties, maar zeker ook in de dienstverlening voor de mensen in deze regio. Gezamenlijk zorgen we voor uitvaarten, specifiek afgestemd op de persoonlijke wensen van overledene of nabestaanden met persoonlijke aandacht voor de familie.’


Monuta en Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >