nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta De Groen-pad in Arboretum Oudenbosch

9 juni 2014


Monuta De Groen in Oudenbosch gaat een wandelpad in het naastgelegen Arboretum Oudenbosch sponsoren. Met de sponsoring van het ‘Monuta De Groen-Pad’ wordt bijgedragen aan het onderhoud van deze bijzondere tuin.

Het Arboretum Oudenbosch is een botanische tuin en is gespecialiseerd in het verzamelen en verzorgen van bomen en struiken met een wetenschappelijk, educatief, recreatief en economisch doel. De tuin heeft een oppervlakte van bijna 4 ha. De tuin wordt beheerd door Stichting Arboretum Oudenbosch. Aan het onderhoud van de tuin werken zo’n 70 vrijwilligers, de gemeente, enkele boomkwekers en een groot aantal begunstigers en sponsors mee.

Ellen Kok, uitvaartverzorger bij Monuta De Groen: “Ons uitvaartcentrum grenst aan het Aboretum. Een wandeling door de prachtige tuinen kan troost brengen aan nabestaanden. Wij vinden het daarom ook heel belangrijk om bij te dragen aan het behoud van het Arboretum. De zorg en tijd die vrijwilligers hieraan besteden zijn ontzettend belangrijk, maar zonder financiële steun van sponsoren wordt hun werk een stuk moeilijker. Wij zijn trots dat wij op deze wijze kunnen bijdragen aan het onderhoud van deze bijzondere tuin en museum”.

Het Monuta De Groen-pad ligt in het zogenaamde Amerikaanse deel van het Arboretum. Het naambordje werd zaterdag 7 juni onthuld.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >