nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta Charity Fund ondersteunt duizendste project

29 maart 2007


Het Monuta Charity Fund ondersteunt kleinschalige projecten met een financiƫle bijdrage. Het G-team van voetbalvereniging V.V.O.G. uit Harderwijk kreeg woensdag uit handen van bestuursleden Erica Terpstra en Mies Bouwman de duizendste cheque. In acht jaar tijd kregen 1.000 initiatieven in totaal ruim 2 miljoen euro.

Het Monuta Charity Fund (MCF) wil de samenleving een beetje leuker maker. Dit doet het fonds door kleinschalige lokale projecten te ondersteunen. Deze projecten hebben met elkaar gemeen dat zij voor een belangrijk deel draaien op vrijwilligers en dat ze echt een extraatje bieden voor een kwetsbare groep. Het bestuur, met daarin Erica Terpstra en Mies Bouwman, kiest uit alle aanvragen de projecten die het beste bij deze doelstellingen passen. Een paar willekeurige voorbeelden: Een verpleegtehuis kreeg een speciale fiets zodat de bewoners met dementie toch weer kunnen fietsen. Jongeren van de Glen Mills school kregen een wandeloutfit zodat ze aan de vierdaagse konden deelnemen. Iedereen kan een aanvraag indienen bij het MCF. Kijk hiervoor op www.monutacharityfund.nl.

Woensdag kreeg het G-team van voetbalvereniging V.V.O.G. uit Harderwijk een cheque. Met het geld van het MCF kunnen zij voor dit team nieuwe kleding aanschaffen. Na de overhandiging verzorgde Louis van Gaal in het AZ stadion een training. Een geweldige ervaring voor de voetballers met een beperking.

Het MCF wordt gevoed door Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen. Jaarlijks stelt zij aan het fonds een bedrag beschikbaar. Monuta verzorgt vanuit meer dan 130 vestigingen uitvaarten en regelt de uitvaartverzekering. Stichting Keurmerk Uitvaartzorg staat achter de kwaliteit van Monuta.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >