nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta bereikt mijlpaal met 3.000ste tussenpersoon

19 mei 2008

Monuta bereikt een belangrijke mijlpaal. Vandaag zette Advieskompas een handtekening. Het Haagsche assurantiekantoor is daarmee de 3.000ste tussenpersoon waar Monuta mee samenwerkt. Alle voorgaande kantoren vieren het feestje mee en kregen een inspirerend cadeau.

Het jaarverslag over 1998 meldde trots: “Monuta werkt samen met ruim 1.200 onafhankelijke assurantieadviseurs.” Toen had niemand kunnen dromen dat een accountmanager tien jaar later het 3.000ste kantoor zou aanstellen.
Marie-Claire Tielkemeijer schudde de hand van de heer van der Steld om de samenwerking te bekrachtigen. Daarnaast mogen de medewerkers van het kantoor een dagje weg op kosten van Monuta.

“Natuurlijk vergeten we ook de andere kantoren niet”, zegt Jan-Willem Baake, directeur bij Monuta. “ Het rotsvaste vertrouwen van 2.999 assurantiekantoren is tenslotte de basis voor het feestje wat we vandaag kunnen vieren.” Deze kantoren krijgen een inspirerend cadeau. De thema’s die voor Monuta belangrijk zijn in de samenwerking met het intermediair staan centraal: samen naar de top, trots, rotsvast vertrouwen en investeren in de toekomst. Aan het cadeau is een wedstrijd verbonden waarmee nog eens drie kantoren met alle medewerkers een leuke dag kunnen winnen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >