nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monument onthuld in Den Haag en Rijswijk

Crematoria houden herdenkingen rond Allerzielen

28 oktober 2013

Donderdag 31 oktober wordt bij Crematorium Nieuw Eykenduynen in Den Haag (12.00 uur) en Crematorium Eikelenburg (14.00 uur) in Rijswijk een nieuw monument onthuld. Het Monument ter nagedachtenis is bedoeld voor mensen die een dierbare willen herdenken waarvan bijvoorbeeld het graf te ver weg is om te bezoeken of waarvan de as is verstrooid.

Een plek waar je naar toe kunt gaan om bloemen bij te leggen, een kaarsje kunt opsteken en even bij kunt gaan zitten. Een mooi initiatief dat is gerealiseerd vóór de Allerzielen herdenkingen op 1 en 2 november van de crematoria in Den Haag en Rijswijk. De monumenten zijn mede tot stand gekomen door Victor & Wijtman.

Allerzielen

Mascha Groenewegen(locatiemanager Nieuw Eykenduynen); ‘De monumenten zullen een rustpunt vormen tijdens de herdenking van Allerzielen op de locaties. Allerzielen is traditioneel de dag waarop Katholieken hun overledenen herdenken. Een traditie die in 998 na Chr. is ontstaan en al meer dan 1000 jaar navolging vindt. Op vrijdag 1 november is de Allerzielen herdenking van 19 uur tot 21 uur op Crematorium Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2a in Den Haag. Op zaterdag 2 november van 15 tot 17 uur houden Crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21, Den Haag en Crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7, Rijswijk hun Allerzielen herdenking. Alle herdenkingen zijn gratis te bezoeken, maar voor Allerzielen op Nieuw Eykenduynen en Eikelenburg dient u zich wel van te voren aan te melden. Bezoek één van onze herdenkingen en sta even stil bij uw dierbare(n) onder het motto ‘Om nooit te vergeten’.’

Mail of bel om u aan te melden en/of voor het doorgeven van een naam van overledenen naarcre.eikelenburg@yarden.nl /070 396 1967 of cre.nieuweykenduynen@yarden.nl / 088 927 23 00.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE