nieuws

Facultatieve
Sponsors

Moeder start inzamelingsactie voor uitvaart zoon

21 maart 2022

Tim van der Boor uit Dordrecht kwam vorige week om het leven bij een confrontatie met de politie in Waalwijk. Omdat zijn uitvaartverzekering lang niet voldoende dekking biedt is zijn moeder een inzamelingsactie gestart voor de uitvaart van haar zoon.

De moeder heeft een bedrag nodig van minimaal 4.000 euro om de kosten van de uitvaart te kunnen betalen. De moeder schijft op Gofundme onder andere; ‘De uitvaartverzekering dekt niet de volledige uitvaart vanwege zijn jonge leeftijd. Er is niet genoeg saldo opgebouwd. De uitvaart zal rond de 8000€ kosten, terwijl de dekking momenteel 4000 euro is. Het zou fijn zijn als iedereen mee helpt om Tim een waardig afscheid te geven. Doneer daarom een bedrag voor Tim, ... alle kleine beetjes helpen.’

Steeds vaker funding voor uitvaarten

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat nabestaanden anderen vragen om een bij te dragen aan de kosten van de uitvaart van een dierbare. Hierdoor krijgen mensen die weinig budget hebben toch een waardig afscheid er is zelfs een speciale crowdfunding website voor uitvaarten.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Dordrecht op www.uitvaart-dordrecht.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >