nieuws

Facultatieve
Sponsors

Mies Bouwman reikte cheque uit

Een donatie van € 1.700 voor stichting VTV

5 april 2005


Op maandag 21 maart 2005 overhandigde Mies Bouwman, bestuurslid Monuta Charity Fund, een cheque van 1.700 EURO aan de Stichting VTV/Centrum Club 58. Het bedrag is bestemd voor materialen die nodig zijn bij het wedstrijdzwemmen voor mensen met een verstandelijke beperking. De uitreiking vond plaats in het Vijf Meibad Zwembad, Boshuizerlaan 1 in Leiden.

Stichting Vrije Tijd en Vorming (VTV) organiseert activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in Leiden en omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat het aanbod activiteiten voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of handicap te beperkt is. Stichting VTV wil daar graag iets aan doen. Veel van deze activiteiten vinden plaats in Centrum Club 58 aan de Gabriël Metzustraat 4 te Leiden. Er zijn bijvoorbeeld twee muziekgroepen, een dansclub, eetcafé, kinderclubs en hobbyavonden. Daarnaast organiseren zij in samenwerking met Leidse sportverenigingen sporten zoals voetbal, korfbal, schaatsen en zwemmen. Voor het zwemmen hebben de begeleiders en zwemmers een aantal materialen nodig zoals poloshirts, een EHBO-kist en een spandoek. Het Monuta Charity Fund, onderdeel van Monuta Uitvaartzorg en –verzekeringen, maakt dit mogelijk.

Via uitvaartverzorger André de Haan van Monuta Van der Luit in Leiden werd een bijdrage gevraagd aan het Monuta Charity Fund (MCF). Jaarlijks stelt Monuta een deel van haar inkomsten beschikbaar voor liefdadigheidsprojecten die lokaal worden opgezet. Deze projecten passen binnen het thema Geef het leven kleur. Alle medewerkers van Monuta en assurantieadviseurs die met Monuta samenwerken, zijn ambassadeur van het MCF en kunnen een aanvraag voor een project doen. Het onafhankelijk bestuur van het MCF beslist de toekenning of afkeuring. Dit bestuur bestaat onder andere uit Erica Terpstra, Mies Bouwman en Cors Hage (hoofddirecteur).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >