nieuws

Facultatieve
Sponsors

Michael Jackson meest verdienende dode

26 oktober 2011

Ook twee jaar na zijn dood blijft zanger Michael Jackson goed verdienen. Volgens het Amerikaanse Tijdschrift Forbes is hij zelfs de best verdienende dode van de hele wereld, dat meldt de Telegraaf.

Jackson verdiende vorig jaar 122 miljoen euro, wat overigens fors minder is in vergelijking met het eerste jaar dat hij dood was, toen verdiende hij 275 miljoen dollar. De inkomsten van Jackson zijn veel hoger dan die van andere bekende doden. Elvis Presley (2e op de lijst) verdiende vorig jaar 55 miljoen dollar. Marilyn Monroe was vorig jaar goed voor een omzet van 27 miljoen dollar. In de top komen verder nog namen voor als Albert Einstein en John Lennon.

Crematoria Twente/Oost Nederland viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Veel inwoners van Twente en de Achterhoek zijn in deze periode te gast geweest in een van onze crematoria om afscheid te nemen van een dierbare. Een ieder is uitgenodigd voor het jubileumconcert op woensdagavond 2 november 2011.

Het concert wordt verzorgd door het Orkest van het Oosten onder leiding van dirigent Daniel Raiskin. Daarnaast zijn er optredens van Cor Bakker en Karin Bloemen. Het concert wordt aangeboden tegen een symbolische toegangsprijs van € 5,-. Dit bedrag komt ten goede van het Hospice Enschede. Ook eventuele vrije giften worden overgemaakt naar deze instelling. U kunt uw gift overmaken op ING rekeningnummer: 65 23 61 056 ten name van ‘Jubileumgift CTON’.

Om zoveel mogelijk inwoners van Twente en de Achterhoek de kans te geven om het concert bij te wonen, is het aantal genodigden beperkt. Uw toegangskaarten - maximaal 4 per persoon - kunt u vanaf 19 oktober telefonisch reserveren bij het Muziekcentrum via het telefoonnummer :053 – 485 85 00. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De kaarten krijgt u vervolgens thuisgestuurd.
Programma:

19.15 uur: Opening zaal, ontvangst met koffie

20.00 uur: Concert Orkest van het Oosten

20.45 uur: Pauze met een hapje en drankje

21.15 uur: Optreden Karin Bloemen en Cor Bakker

22.30 uur: Einde
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >