nieuws

Facultatieve
Sponsors

Met ‘In Our Hearts’ komen herinneringen letterlijk samen

Op 2 november om 20.00 uur brengt Tim Knol zijn nieuwe single uit

1 november 2022

Verhalen

Het verlies van een dierbare is iets wat we allemaal wel eens hebben ervaren of zullen ervaren. Samen herinneren verbindt. Het zorgt ervoor dat we degenen die we missen bij ons houden. Laat dát nu de boodschap zijn van Allerzielen op 2 november. En hoe kan je dat beter doen dan met muziek?

Verhalen

Tim Knol schreef speciaal voor deze gelegenheid het lied ‘In Our Hearts’. Hij deed hiervoor een oproep op social media om mensen hun persoonlijke verhalen in te laten sturen. In no-time kwamen bijna honderd ontroerende, soms aangrijpende verhalen binnen. Van mensen die hun dierbaren nog steeds overal meenemen waar ze ook naartoe gaan, tot vlinders en vogels die keer op keer weer op dezelfde plek terugkomen en mensen het gevoel geven dat iemand er nog steeds bij is.

Moment van herinnering

En dat is waar het om draait bij November 2 Remember: samen herinneren. Op 2 november zal het lied om 20.00 uur voor het eerst samen te beluisteren zijn tijdens de 27 lokale herinneringsavonden bij Monuta. Of thuis op Monuta’s YouTube, Facebook en Instagram. Zo kan iedereen die dat wil een moment van herinnering creëren en voor het eerst horen hoe de verhalen bij elkaar zijn gebracht in één lied: In Our Hearts.

Vanaf 2 november om 20.00 uur is 'In Our Hearts' beschikbaar via alle bekende streamingdiensten en gaat de videoclip in première op YouTube.

Over Monuta

Monuta is dé afscheidsspecialist. Opgericht in 1923 zet zij zich al bijna 100 jaar in om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Dat doet het uitvaartbedrijf door uitvaarten te verzorgen en deze financieel mogelijk te maken met uitvaartverzekeringen. Monuta wil bovendien afscheid in de breedste zin van het woord minder beladen en beter bespreekbaar maken. Onder andere door haar kennis hierover te delen met klanten en niet-klanten. Ook is Monuta partner voor het bespreken en vastleggen van afscheidswensen. De organisatie bestaat inmiddels uit ruim honderd opgeleide Register Uitvaartverzorgers, 7 eigen crematoria, 6 partnercrematoria en 3 begraafplaatsen verspreid over heel Nederland. Bijna 1,6 miljoen mensen zijn bij Monuta verzekerd. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >