nieuws

Facultatieve
Sponsors

Meer weten over Selwerderhof?

1 mei 2015

Zoals vele begraafplaatsen is ook Selwerderhof een bijzondere plek. Een rustplaats in de stad omdat het een begraaf- en herdenkingsplek is, maar ook door de bijzondere flora en fauna, de parkarchitectuur en de gebouwen die er staan. De mensen van Selwerderhof willen u daar graag iets van laten zien.

Daarom zijn er op zaterdag 9 mei 2 rondleidingen op Selwerderhof. De rondleidingen beginnen om 13.00 en 15.00 uur. Ze starten vanaf de aula van de begraafplaats, Iepenlaan 204.

Voor iedere rondleiding is er in de aula een kop koffie of thee en een presentatie over de geschiedenis van begraven in Groningen. De daaropvolgende rondleiding duurt ongeveer een uur en eindigt in het theehuis op de begraafplaats. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden door de vrijwilligers van stichting Accolade, die het theehuis exploiteren. Selwerderhof is die dag tot 18.00 uur geopend. Deze rondleidingen worden jaarlijks tweemaal gehouden.

Aanmelden
Opgeven voor een rondleiding kan telefonisch, (050) 577 87 62. Opgeven per mail kan via begraven@groningen.nl. Elke rondleiding heeft plek voor ongeveer 15 deelnemers.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Groningen op Groningenuitvaart.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE