nieuws

Facultatieve
Sponsors

Meegeven.nl nu vernieuwd en uitgebreid

28 april 2021


Dit jaar gaat het spraakmakende boek ‘Laat je niet kisten door de commercie’ van journalist Marieke Henselmans een feestelijke vijfde druk krijgen. De vraag hoe je een mooie en betaalbare uitvaart regelt, leeft enorm. Daarom lanceert Henselmans eind april 2021 het vernieuwde Meegeven.nl, hét onafhankelijke informatieplatform voor een mooie, betaalbare uitvaart.

Wie een uitvaart moet organiseren, heeft meestal twee problemen. Ten eerste een belachelijk gebrek aan kennis. En ten tweede geen antwoord op de vraag:


‘Hoe kom ik aan een betrouwbare uitvaartonderondernemer’?


Meegeven.nl biedt een keuzehulp en veel aanvullende, gratis, onafhankelijke informatie. Hiermee kun je niet alleen een uitvaart beter voorbereiden, maar ook je nalatenschap. Op Meegeven.nl kun je ook checken of je daar een professional voor nodig hebt. En zo ja, welke?

De meest complete informatie vind je nog steeds in Henselmans’ boeken: ‘Laat je niet kisten door de commercie’ (boek en werkboek) en de ‘Wegwijzer voor nabestaanden’. Ze zijn nu met combinatiekorting te bestellen op Bespaarboeken.nl.

Heb je vragen? Mail naar Contact@mariekehenselmans.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >