nieuws

Facultatieve
Sponsors

Meedenken over grafbedekking

4 april 2013

De Essenhof vraagt bezoekers van de begraafplaats mee te denken over de voorschriften voor de grafbedekking van de algemene keldergraven. De Essenhof heeft hiervoor een internetforum geopend.

Medewerkers van de Essenhof worden regelmatig aangesproken over de voorschriften voor grafbedekking die gelden voor de algemene keldergraven en die ook vermeld staan op het informatiebord bij veld V. Soms hebben nabestaanden wensen die niet passen binnen de huidige voorschriften.

Omdat de Essenhof het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wensen van nabestaanden, roept zij bezoekers van de begraafplaats op om mee te denken over de regels.

Internetforum

Op www.essenhof.nl/grafbedekking worden bezoekers uitgenodigd om deel te nemen aan een internetforum. Mensen kunnen hier hun mening kwijt kunnen over de huidige voorschriften en tegelijkertijd aangeven wat zij hier graag aan zouden willen veranderen.

Vervolg

Het forum is geopend tot 1 juni 2013. Na 1 juni 2013 organiseert de Essenhof een bijeenkomst waar deelnemers aan het internetforum voor worden uitgenodigd en waar de uitkomsten worden besproken. Dan zal bekeken worden of een aanpassing van de voorschriften voor de gra fbedekking op veld V tot de mogelijkheden behoort.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE